Vart ska man resa i november 2024? bästa resmålen

Vart ska man åka?

Var ska man resa i november? Hösten har verkligen kommit till Europa och du drömmer om sol? Ge dig söderut eller till tropikerna för att hitta lite värme. För en somrig känsla, välj öar: Malta, Cypern, Sicilien, Madeira... Var ska man resa om palmerna lockar dig? Åk till Seychellerna, Karibien eller till och med Mexiko: du kan vara säker på att vädret blir toppen!


Top 30 Soliga Destinationer i november

Här är de mest populära destinationerna att besöka i november 2024 där vädret alltid är bra för en lyckad semester.Semester i november: vart ska du åka enligt dina önskemål?

Var ska man resa i november enligt era önskemål? Oavsett om det är med familjen, som ett par eller ensam, är det en bra tid att fly från det gråa vädret i Frankrike. I södra Europa eller i Nordafrika kan dagarna fortfarande vara soliga. Internationellt sett är det rätt säsong i många länder. Här är alla våra tips för att hjälpa dig att välja:

Önskan att vara med familjen

Du har levt i hundratjugo under höstterminen och du vill verkligen skolka en stund med familjen? För en förlängd helg eller en veckas paus är det bäst att inte åka för långt. Sikta på närliggande länder och ge dig iväg på äventyr!

 • Göra en citytrip till en europeisk stad. Rom, Lissabon eller Aten är perfekta för en kort vistelse med barn. Laddade med historia kommer besöken ofta att passa in i läroplanen, vilket ger dubbel nytta! I november är vädret fortfarande mild, även om det är bra att ha något att täcka sig med när kvällen kommer.
 • Besöka Medelhavsöarna. För att förlänga sommarens nöjen är öarna i Medelhavet perfekta. De modiga kan till och med försöka sig på ett dopp i det turkosa vattnet på Cypern, Malta eller Sicilien. Du kan enkelt växla mellan kulturella upptäckter och avkoppling på ett prisvärt hotell.
 • Tillbringa några dagar i Marrakech. Ett sätt att ge hela familjen en förändring på 3 timmars flygresa från Paris! Låt era barn pruta på småsaker mitt i souken, njut av gigantiska couscousrätter och besök de omgivande palmträden... ingen tvekan om att ni alla kommer att återvända förundrade!

Önskan att besöka Atlantöarna

För att kunna ta på sig t-shirts och flip-flops igen, inga hemligheter, du måste åka söderut! Öarna längs Västafrikas kust är perfekta att besöka i november. Solen är närvarande och kommer att låta dig återuppleva sommarens nöjen: bad, terrasshäng, vila vid poolen... ett helt program mitt i hösten!

 • Den frodiga Madeira. Kallad "blomsterön" är Madeira en förtrollning i november. Med sina tropiska skogar, berg, öde stränder och pittoreska byar har den många fördelar för att glädja resenärer. Älskare av utomhusaktiviteter kommer inte att bli besvikna: golf, surfing och vandringar kan utföras i hisnande landskap.
 • De kanariska vulkanöarna. Belägna utanför Västsahara är dessa spanska öar mycket olika varandra. Ibland platta och karga, vissa kan också vara bergiga, som Teneriffa. Du kan enkelt hoppa från en till en annan med färja för att uppskatta alla deras rikedomar. Kamelturer i sanddynerna, dykning, nöjesparker... det finns något för alla smaker!
 • Kap Verde och dess enastående kultur. Kända för sina fantastiska landskap och sina legendariska invånares gästfrihet kommer Kap Verdes öar att charma dig. Belägna utanför Senegal har de en ekvatorialt klimat, perfekt om du saknar solen. Upptäck den kapverdiska kulturen, vandra i de branta bergen eller njut av de vilda stränderna... ett toppenprogram för en resa i november!

Önskan att fly till Västindien

Var ska man resa i november för att slappa på en paradisstrand i skuggan av palmerna? Åk till Västindien och dess drömisar! Oavsett om det är i den franska delen eller i de forna spanska kolonierna har de alla en galen charm och vykortsvackra landskap. Förbered baddräkten, snorkel och simglasögon, och ge dig iväg!

 • Besöka Frankrike i Karibien. Små bitar av Frankrike mitt i Karibiska havet, Guadeloupe och Martinique kommer att erbjuda dig en dos av förändring. På plats kan du organisera ditt program efter dina önskemål. Snorkling bland färgglada fiskar, dykning i bevarade rev, vandringar i frodiga skogar, fantastiska restauranger eller bara slappa med en bra bok... allt är möjligt!
 • Upptäcka Kuba och dess livliga salsa. Den största ön i Karibien kommer att förtrolla dig. Med en stormig historia är den nu i full utveckling och erbjuder resenärer alla ingredienser för en lyckad vistelse: vita sandstränder, galna Mojitos, pittoreska byar, grönskande berg... På en roadtrip eller genom att stanna på en specifik plats är Kuba en juvel i regionen.
 • Utforska Dominikanska republiken. Bortom de stora resorterna i Punta Cana har Dominikanska republiken mycket att erbjuda. Branta vattenfall, vatten fulla av tropiska fiskar, ekvatoriala skogar, orörda stränder, städer med praktfull arkitektur eller charmiga fiskebyar. Dessutom är ön lätt att utforska med bil, vilket ger dig möjlighet att resa utanför de vanliga turiststråken!

Önskan att semestra på andra sidan jorden

Vill du åka till ett avlägset land för att upptäcka en annan kultur och göra en resa utöver det vanliga? Möjligheterna saknas inte i november. I Indiska oceanen är klimatet mycket gynnsamt, liksom i Centralamerika. Här är vår topp 3 för att uppfylla dina önskemål om exotism:

 • Mauritius och dess smältdegel av kulturer. Som en plats för många indiska migranter har Mauritius många kulturella arv som bidrar mycket till dess charm. I denna lilla paradis på jorden kretsar de flesta aktiviteterna kring havet. Ändå kommer älskare av adrenalinkickar att ha det jätteroligt med paragliding, fallskärmshoppning eller kitesurfing.
 • Seychellerna och dess nyanser av blått. Som en populär destination för smekmånader har Seychellerna allt från ett vykort. Med sina stränder av vit sand, utspridda med karakteristiska runda stenar och omgivna av genomskinligt vatten kommer du att få dina ögon att tindra! Under vattnet väntar en riktig fest på dig, marina djur och växter har bevarats på ett enastående sätt, till glädje för resenärer!
 • Mexiko, ett fascinerande land. Med de många civilisationer som har efterträtt varandra är Mexiko ett mångfacetterat land som absolut måste besökas. Med många förstklassiga arkeologiska platser, cenoter som bjuder in till bad, städer med flamboyant arkitektur och orörda stränder har landet allt för att behaga.

Att bara ta det lugnt, promenera eller besöka kulturella platser? Att resa i november ger dig många möjligheter för en oförglömlig resa. Oavsett om det är vid Europas portar eller i hjärtat av Karibien, är det ingen tvekan om att nöjet och upptäckten kommer att vara närvarande!


Vart ska man åka i november 2024: global destinations karta

Använd den här kartan för att hitta alla destinationer med bra väder i november 2024.

Legend: perfekt väder bra acceptabelt