Vart ska man resa i juli 2024? bästa resmålen

Vart ska man åka?

Det är dags för sommarlov! Vart åka i juli för att koppla av? Adjö jobb, välkommen avkoppling och upptäckter. Denna så efterlängtade tid är ett tillfälle att göra en lång resa, men om du inte vill åka för långt bort, erbjuder juli perfekt väder över hela Europa! Var åka på semester? Här är våra bästa resmål för att njuta till fullo.


Top 30 Soliga Destinationer i juli

Här är de mest populära destinationerna att besöka i juli 2024 där vädret alltid är bra för en lyckad semester.Semester i juli: vart ska du åka enligt dina önskemål?

Här är sommarpausen äntligen här. Ni kommer kunna njuta av att utforska nya länder, nära eller långt borta! Vart ska ni resa i juli? Från det traditionella Japan till de vilda djuren i Afrika och den pulserande New York... ni har ett överflöd av valmöjligheter för att tillbringa en extraordinär vistelse, redo för äventyr? Låt oss börja!

Sugen på att upptäcka nya kulturer

Om ni längtar efter total omväxling, kommer en resa i juli ge er perfekt väder över alla kontinenter. Med en ryggsäck eller på en bekvämare resa, kommer autenticiteten vara närvarande!

 • I Japan, mellan traditioner och modernitet. Solens rike erbjuder resenärer en helt annan värld. Teknikentusiaster kommer att känna sig som ett barn i en leksaksaffär, men om ni vill upptäcka en uråldrig kultur kommer ni inte att bli besvikna! Från futuristiska kvarter i Tokyo, geishor i Kyoto, fantastiska tempel, otrolig gastronomi... Japan är numera tillgängligt, mångsidigt och fascinerande.
 • I Mexiko, mellan stränder och mayakultur. Varierande landskap, färgglada städer, spännande arkeologiska platser, levande kultur... Mexiko har olika sidor som kommer att glädja sina besökare. Oavsett om ni vill slappa på en drömstrand, besöka platser eller vandra, kommer landet att förtrolla er. Dessutom har mexikanerna en legendarisk gästfrihet... låt er frestas!
 • I Peru, längs Andernas bergskedja. Vem har inte drömt om att bestiga det mytomspunna Machu Picchu? Men Perus skatter avslöjas i oändlighet: andinska slätter där lama och vikunjer strövar omkring, Titicacasjön och dess flytande byar, imponerande bevarade inkaruiner, tropisk regnskog i Amazonas, koloniala städer där det är trevligt att promenera... så många platser att besöka för en oförglömlig vistelse!

Sugen på att se ovanliga djur

Djurresor är populära! Var ska ni resa i juli för att upptäcka dessa majestätiska invånare? Goda nyheter, det är den perfekta säsongen i många länder. Se till att dessa upplevelser sker med respekt för djuren och njut! Här är vårt urval för att få stjärnor i ögonen:

 • På savannen, i Sydafrika. Här är ett paradis för djur! Sydafrika är en guldgruva om ni vill göra en safari. Utan tvekan är den bästa platsen Krugerparken där ni kan se de stora fem: elefanter, noshörningar, lejon, bufflar och leoparder. Vid havet kan ni enkelt observera valar, pingviner eller till och med hajar. En utmärkt destination som blandar kultur och naturens underverk.
 • I Amazonas regnskog, i Brasilien. Brasilianska Amazonas täcker 30% av världens tropiska skogar. Ni kommer därför säkert att se många exotiska djur! Ge er ut på en flod under en expedition mitt i naturen, långt borta från stadens liv och rörelse. Apor, rovdjur, färgglada fåglar, reptiler, insekter... i Brasilien är naturen drottning och lokala guider kommer att glädja sig åt att avslöja alla dess hemligheter för er.
 • Under vattnet, på Maldiverna. Föredrar ni vattenparadis? Att besöka Maldiverna i juli kommer ge er enastående väderförhållanden för att upptäcka alla dessa skatter. Hajar, rockor, delfiner, färgglada fiskar och andra rockor kommer att erbjuda er en vacker show. Mellan dykningar kommer ni att njuta av en miljö där lyx och komfort står i centrum.

Sugen på att upptäcka en nordamerikansk stad

Juli är den bästa perioden att resa till USA och Kanada. Packa lätt och passa på att besöka några av deras stora städer. Vilka ska ni välja? Följ guiden:

 • New York, den extravaganta. Att vandra runt i Big Apple är som att vara i en ständig film: en verklig drömfabrik som har inspirerat resenärers fantasi i årtionden. Varje stadsdel har sin egen identitet, men missa inte de obligatoriska besöken: Frihetsgudinnan, Times Square, Central Park, Empire State Building... och inte att förglömma dess museer med samlingar som tar andan ur en, MOMA och Metropolitan Museum of Art i spetsen.
 • Montréal, den fransktalande. Mångkulturell, Montréal är en mycket trevlig stad att besöka, särskilt i juli då många festivaler äger rum i parkerna. Genom stadsdelarna syns invånarnas livskvalitet tydligt, ni kommer säkert vilja förlänga er vistelse! Livlig, ungdomlig och festlig, Montréal erbjuder många aktiviteter för besökare. Till fots eller på cykel, ge er ut och upptäck denna extraordinära stad!
 • Miami, Floridas juvel. I delstatens södra del har staden en otrolig charm. Åk till Miami Beach för att beundra dess Art Deco-arkitektur från 1920-talet. Dessa praktfulla byggnader kantar en underbar strand, kantad av färgglada livräddartorn. Fotoentusiaster kommer att trivas! Men Miami är också en förbluffande latinsk atmosfär, förstklassiga museer och en avslappnad stämning!

Sugen på att resa till tropikerna

Ni vill göra en resa till ett avlägset land som kombinerar kultur och fantastiska landskap, allt med perfekt klimat? Dessa paradis runt om i världen välkomnar er för en förtrollande paus i juli. Vart ska ni åka? Upptäck vårt urval:

 • Till Bali, i Indonesien. Denna lilla ö mitt i den indonesiska övärlden har alla förutsättningar för en oförglömlig asiatisk resa. Gröna risfält, intakt kulturellt arv, utsökt gastronomi, rikt utsmyckade tempel, drömlika stränder där det är trevligt att promenera samt välbevarade undervattensskatter. En resa till Bali kommer utan tvekan att lämna ett oförglömligt minne hos er!
 • På Dominikanska republiken, i Karibien. "Rèp. Dom." för de insatta är en kulturell och naturlig pärla som bör upptäckas. Med sina långa stränder kantade av kokospalmer, barer där man kan festa, städer med kolonial arkitektur, tropiska skogar fulla av djur och vattenfall som liknar reklam, är alla ingredienser samlade för att göra en otrolig resa!
 • På Réunion och Mauritius, i Indiska oceanen. Närliggande öar, Réunion och Mauritius är olika och kompletterande. Den första är mer inriktad på sina marker: berg och vulkaner kan utforskas genom fantastiska promenader. Dyk in i kreolisk kultur, i denna lilla bit av Frankrike som har så mycket att erbjuda. Den andra, Mauritius, fokuserar på vattennöjen: dykning och snorkling kommer att vara minnesvärda.

Besök på mytomspunna platser, vykortsstränder, överraskande städer, naturens livlighet... att resa i juli är ett fantastiskt sätt att ta en paus från en ofta hektisk vardag. Ge er ut på en oförglömlig resa ensamma, med vänner, som ett par eller med er familj!


Vart ska man åka i juli 2024: global destinations karta

Använd den här kartan för att hitta alla destinationer med bra väder i juli 2024.

Legend: perfekt väder bra acceptabelt