Vädret i Thailand i mars 2021

Nedan, har du tillgång till väderprognoser för mars för de mest populära städerna i Thailand. Dessa prognoser är sannolikheter för månaden mars från väderrapporter från många år. Procentsatsen anger sannolikheten av det väder som nämns.

Vädret detaljer i mars

Mars är årets hetaste tid i Thailand. Vädret i mars i Thailand förutsäger en ökning av temperaturer, regn och fuktighet. Turister kommer att åka mer mot öarna i södra Thailand (Koh Lanta, Koh Tao, Phuket ...) där havet svalkar från värmen i den här delen av Thailand .

Bangkok och Central Thailand i mars

I Bangkok i mars fortsätter temperaturen att stiga. Regnet är sällsynta. Förvänta dig temperaturer över 33 ° C i både Bangkok och Central Thailand. Värmen kan vara överväldigande under dagen, till den punkt där sightseeing blir oerhört obehagligt. Tips: Om värmen får dig yr, gå in till en 7-11, de är alltid luftkonditionerade!

Östra Thailand (Isan) i mars

Regnet börjar träffa östra Thailand fortare än resten av landet. Bli inte förvånad om du ser lite regn var tredje eller fjärde dag i mars. Regnet har åtminstone fördelen att sänka temperaturerna! Om du vill avsluta din resa i öst med lite vila på en ö, åk till ön Koh Samet där det fortfarande är lite regn i mars och som är ungefär halvvägs mellan Bangkok och Koh Chang.

Norr om Thailand i mars

I norra Thailand i mars kan dagstemperaturen överstiga mer än 35 ° C. Det mest problematiska kan vara röken som kommer från fälten som bränns för att plantera nytt. Denna utbredda tradition skapar en fruktansvärd rök som inte bara sticker i ögonen men också kan orsaka andningsbesvär. Detta kan förstöra vistelsen i norra Thailand. Så, om du kan, är det bättre att undvika denna region i mars (och april, för den delen). Slutligen är Mars en ganska torr månad (väldigt litet regn), vilket gör denna disa ännu värre.

Nordöstra Thailand i mars

Som i norra Thailand så är det rök som kommer från bönder som bränner sina fält. Denna övning är mindre närvarande än i norr, men den finns fortfarande i nordöstra. Temperaturen fortsätter att öka, upp till 35 ° C och högre. Den enda verkliga fördelen med att resa till den nordöstra delen i mars, är att det passar ännu sämre i april då det blir varmare och tyngre!

Sydöstra of Thailand i March

Jämfört med östkusten, så blir det varmare på västkusten i Thailand i mars med lite mer regn än på sydöstra kusten. Men det är vanligtvis mycket litet regn vid denna tid på året. Från Krabi till Koh Lanta och utöver kan du förvänta dig goda väderförhållanden. Bäst av allt är att det är färre människor än i januari eller i februari i Phuket och andra öar. Den maximala temperaturen kan nå 34 °och lägsta kan sjunka under 23 °. Kort sagt, ett perfekt väder för en vistelse!

Sydvästra Thailand i mars

Vädret är bra i mars på sydkusten och öarna i den Thailandska bukten. Temperaturerna är måttliga (mellan 25 ° C och 30 ° C) och det kan vara lite regn. Koh Samui, Koh Phangan och Koh Tao är därför utmärkta destinationer i mars.Vart ska man åka i Thailand i mars?

Vart ska man åka i Thailand i mars: Destinationskarta

Legend: perfekt väder bra acceptabelt dåligt mycket dåligt

Vart ska man åka i Thailand i mars när det gäller vädret?

Kom ihåg:
Klimatet i Thailand i mars är bra överlag

varning I mars är vädret varierat beroende på stad och region i landet.

Det är inte 100% idealiskt, men vädret i Thailand i mars är, enligt säsongens normer, tämligen bra i {city}. Jag tillåts att njuta av turer på dessa städer. Och varför inte ta lite tid att sola !

Om du inte åker för att lata sig i solen , men, till exempel för att upptäcka arv , har städerna Betong, Satun, Ko Lipe, Koh Lanta, Koh Phi Phi, Khao Sok national Park, Krabi - Ao Nang och Phuket en ok men rätt väder för den här typen av aktivitet i mars.Klimatet i Thailand i mars

Klimatet i Bangkok i mars

i månaden mars, är medeltemperaturen i Bangkok 90°F (högsta temperaturen 95°F och lägsta temperatur är 85°F) . Klimatet är mycket varmt runt denna stad under mars. Med 1.7in över 6 dagar, regn kan förekomma alltigenom din semester . Men det är ganska måttliga och det är bara tillfälliga skurar.
Med ett bra klimat och bra väder, är mars en lämplig månad att besöka denna stad .

Mars
Genomsnittlig temperatur 90°F
Högsta temperatur 95°F
Lägsta temperatur 85°F
Nederbörd 1.7in
Antal dagar med nederbörd 6 dag(ar)
(20%)
Luftfuktighet 71%
Dagliga solskenstimmar 12
Moln 18%
Längd på dagen 12:02
Vår uppfattning nar-och-vart.se bra
mer information om klimatet i Bangkok i mars

Klimatet i Chiang Mai i mars

i månaden mars , högsta temperaturen 99°F och lägsta temperatur är 76°F (för en genomsnittlig temperatur på 88°F). Klimatet är brännande runt denna stad under denna månad . Det regnar inte (eller undantagsvis) under mars. Du kan hålla dig torr alltigenom din semester !
Med ett bra väder , är mars en bra tid att besöka detta område i Thailand.

Mars
Genomsnittlig temperatur 88°F
Högsta temperatur 99°F
Lägsta temperatur 76°F
Nederbörd 0.5in
Antal dagar med nederbörd 2 dag(ar)
(6%)
Luftfuktighet 51%
Dagliga solskenstimmar 12
Moln 10%
Längd på dagen 12:00
Vår uppfattning nar-och-vart.se bra
mer information om klimatet i Chiang Mai i mars

Klimatet i Koh Chang i mars

i månaden mars, är medeltemperaturen i Koh Chang 86°F (högsta temperaturen 94°F och lägsta temperatur är 79°F) . Klimatet är mycket hett runt denna stad under månaden mars . Med 3.4in över 16 dagar, regn kan förekomma alltigenom din semester . Men det är ganska överkomliga och det kommer inte att vara kontinuerligt .
Med ett bra klimat och bra väder, är månaden mars en lämplig månad att besöka denna ort .

Mars
Genomsnittlig temperatur 86°F
Högsta temperatur 94°F
Lägsta temperatur 79°F
Havstemperatur 84°F
Nederbörd 3.4in
Antal dagar med nederbörd 16 dag(ar)
(51%)
Luftfuktighet 83%
Dagliga solskenstimmar 11
Moln 25%
Längd på dagen 12:03
Vår uppfattning nar-och-vart.se bra
mer information om klimatet i Koh Chang i mars

Klimatet i Ko Samui i mars

I månaden mars , är medeltemperaturen i Ko Samui 86°F (högsta temperaturen 88°F och lägsta temperatur är 85°F) . Klimatet är brännande i den orten under månaden mars . Med 5.8in över 11 dagar, regnskurar kan inträffa efter din vistelse . Men det är ganska överkomliga och det kommer inte att vara kontinuerligt .
Med ett bra klimat och bra väder, är mars en lämplig månad att besöka denna ort i Thailand.

Mars
Genomsnittlig temperatur 86°F
Högsta temperatur 88°F
Lägsta temperatur 85°F
Havstemperatur 84°F
Nederbörd 5.8in
Antal dagar med nederbörd 11 dag(ar)
(35%)
Luftfuktighet 78%
Dagliga solskenstimmar 12
Moln 26%
Längd på dagen 12:04
Vår uppfattning nar-och-vart.se bra
mer information om klimatet i Ko Samui i mars

Klimatet i Pattaya i mars

i månaden mars , högsta temperaturen 90°F och lägsta temperatur är 83°F (för en genomsnittlig temperatur på 86°F). Klimatet är mycket varmt inom detta område under månaden mars . Med 2.9in över 13 dagar, riskar du att bli något blöt under din resa . Men det är måttliga och det kommer inte att vara kontinuerligt .
Med ett bra klimat och bra väder, är månaden mars en rekommenderad månad att besöka detta område .

Mars
Genomsnittlig temperatur 86°F
Högsta temperatur 90°F
Lägsta temperatur 83°F
Havstemperatur 84°F
Nederbörd 2.9in
Antal dagar med nederbörd 13 dag(ar)
(41%)
Luftfuktighet 77%
Dagliga solskenstimmar 12
Moln 18%
Längd på dagen 12:03
Vår uppfattning nar-och-vart.se bra
mer information om klimatet i Pattaya i mars

Alla städer i Thailand i mars

Bangkok i marsbra väder
Chiang Mai i marsbra väder
Koh Chang i marsbra väder
Ko Samui i marsbra väder
Pattaya i marsbra väder
Phuket i marsbra väder
Ayutthaya i marsbra väder
Chiang Rai i marsbra väder
Hua Hin i marsbra väder
Khao Sok national Park i marsbra väder
Koh Lanta i marsbra väder
Koh Phangan i marsbra väder
Koh Phi Phi i marsbra väder
Koh Tao i marsbra väder
Krabi - Ao Nang i marsbra väder
Sukhothai i marsbra väder
Burinam i marsbra väder
Chanthaburi i marsbra väder
Khon Kaen i marsbra väder
Ko Lipe i marsbra väder
Ko Samet i marsbra väder
Se en fullständig lista av städer (98)

Vi rekommenderar för dig:


Väderdata för Thailand i mars:

Vädret data för Thailand i mars härrör från ett genomsnitt på väderprognosen sedan 2009 i Thailand. Det finns en marginal för fel och dessa prognoser är att betrakta som allmän information. Vädret i Thailand kan variera något från år till år, men dessa prognoser bör begränsa överraskningar. Så du kan packa dina väskor eller in för den bästa tiden på året att åka till Thailand.


Ändra enheter