Vädret i Thailand i april 2021

I detta avsnitt , hitta väderprognoser för april för de mest populära städerna i Thailand. Dessa prognoser är sannolikheter för april från väderrapporter från över 10 år. Procentsatsen anger risken av det väder som anges .

Vädret detaljer i april

Har du alltid drömt om att steka ett ägg på vägen? Besök Thailand i april! Vädret i april i Thailand är bara torrt. Medeltemperaturerna kan ligga långt över 35 ° C och värmen kan vara outhärdlig.

I mitten av april är det det thailändska nyåret (Songkran) där en jätte vattenkamp är organiserad över hela landet. Mycket trevligt för att svalka sig lite med detta klimat i april som är väldigt varmt över hela Thailand!

Bangkok och Central Thailand i april

April är en av de mest obehagliga månaderna på året för att besöka Bangkok eller den centrala regionen. I Kanchanaburi är dagens genomsnittstemperatur hög med mer än 38 grader. Därför är det mycket varmt och tungt, och det är slutligen lite regn. Ett tips: Hyr ett rum med luftkonditionering!

Östra Thailand (Isan) i april

Mängden regn i östra Thailand fortsätter att öka långsamt i april och temperaturerna är inte lika höga som på andra ställen (men du kan fortfarande förvänta dig temperaturer mellan 25 ° C och 35 ° C). Koh Chang Island är väldigt populärt i april: för att undvika slättens värme, men fira Songkran. I april är Pattaya mycket trevlig.

Norr om Thailand i april

I norr i april går temperaturen från 22 ° C (natt) till mycket hett 36 ° C under dagen. En något irriterande dimma och lite regn anländer i april på Chiang Mai. De höga temperaturerna gör besöket ganska obehagligt. Som landets näst största stad är Chiang Mai ett populärt ställe för att fira Songkran - priset på hotell stiger under denna period.

Nordöstra Thailand i april

Om du tyckte att det var varmt i norra Thailand i april, borde du prova nordöstra! En överväldigande värme över 35 ° C är normen i april. Du behöver ett rum med luftkonditionering! Om du reser till denna del av landet i april, försök att spendera lite tid på Mekong floden där temperaturen är lite lägre. När det är varmt väder kan du alltid simma i floden!

Sydöstra of Thailand i april

April är en fin månad för Koh Samui, Koh Phangan och Koh Tao-golföarna, men det är vanligtvis lite mer regn än tidigare månader.

Sydvästra Thailand i april

Det är mer regn i april på Andaman kusten än tidigare månader, men om du har tur kan du ha långa perioder av bra väder vid stranden och på öarna som Koh Lanta eller Phuket. Det är vanligtvis den sista månaden som vissa platser i den yttersta södra delen är öppna, eftersom monsunperioden börjar i maj och då avbryts några båtförbindelser och därför finns det färre turister. Temperaturerna varierar från 24 ° C till 33 ° C.Vart ska man åka i Thailand i april?

Vart ska man åka i Thailand i april: Destinationskarta

Legend: perfekt väder bra acceptabelt dåligt mycket dåligt

Vart ska man åka i Thailand i april när det gäller vädret?

Kom ihåg:
Klimatet i Thailand i april varierar från bra till acceptabelt beroende på region och stad.

varning I april är vädret varierat beroende på stad och region i landet.

Goda nyheter: Det är inte 100% idealiskt, men vädret i Thailand den månaden ska vara ganska bra i {city}. Jag tillåts att njuta av sightseeing på dessa områden . Och varför inte ta lite tid att ta en tupplur vid poolen i solen !

Om du inte åker för sol och blå himmel, men, till exempel för kulturella utflykter eller fotvandringar , har städerna Chachoengsao, Phichit, Phetchabun, Trat, Ban Rai, Bueng Kan, Kanchanaburi, Betong, Uttaradit, Koh Phangan, Sattahip, Tak, Phitsanulok, Khao Yai National Park, Songkhla, Chon Buri, Nakhon Pathom, Rayong, Ubon Ratchathani (Isan), Chumphon, Pak Chong, Samut Songkhram, Ayutthaya, Pattaya, Sadao, Narathiwat, Chanthaburi, Trang, Koh Lanta, Si Racha, Koh Phi Phi, Prachin Buri, Prachuap Khiri Khan, Udon Thani, Pattani, Bangkok, Suphan Buri, Hat Yai, Bang Lamung, Ranong, Ratchaburi, Cha-am, Nakhon Ratchasima, Khao Sok national Park, Ko Samet, Phetchaburi, Krabi - Ao Nang, Sa Kaeo, Koh Tao, Uthai Thani, Pran Buri, Nakhon Sawan, Koh Chang, Pattani, Saraburi, Klaeng, Sukhothai, Kamphaeng Phet, Hua Hin, Ko Samui, Yala, Khao Sok National Park, Nong Khai, Lopburi och Surat Thani en okej - men bara acceptabelt väder för den i april. Slutligen , vi råder dig att undvika att du tar dig till städerna Satun, Ko Lipe och Phuket den månaden eftersom klimatet är uppriktigt sagt dåligt.


Thailand: hitta lägsta pris


Söker flyg. Tack för att du väntar

Hitta flyg till Thailand:


Klimatet i Thailand i april

Klimatet i Bangkok i april

i månaden april , högsta temperaturen 99°F och lägsta temperatur är 88°F (för en genomsnittlig temperatur på 94°F). Klimatet är brännande i denna stad under månaden april . Med 3in över 11 dagar, riskar du att bli något blöt under din utflykt . Men det är något överkomliga och det kommer inte att vara kontinuerligt .
Med ett rätt klimat och rätt väder, är månaden april okej (men är inte den bästa månaden) för att resa på denna ort .

April
Genomsnittlig temperatur 94°F
Högsta temperatur 99°F
Lägsta temperatur 88°F
Nederbörd 3in
Antal dagar med nederbörd 11 dag(ar)
(36%)
Luftfuktighet 68%
Dagliga solskenstimmar 12
Moln 21%
Längd på dagen 12:26
Vår uppfattning nar-och-vart.se acceptabelt
mer information om klimatet i Bangkok i april

Klimatet i Chiang Mai i april

i månaden april, är medeltemperaturen i Chiang Mai 94°F (högsta temperaturen 104°F och lägsta temperatur är 83°F) . Klimatet är mycket varmt här under månaden april . Med 0.6in över 3 dagar, det regnar väldigt lite efter din utflykt !
Med ett bra klimat och bra väder, är månaden april en bra tid att besöka platsen .

April
Genomsnittlig temperatur 94°F
Högsta temperatur 104°F
Lägsta temperatur 83°F
Nederbörd 0.6in
Antal dagar med nederbörd 3 dag(ar)
(9%)
Luftfuktighet 53%
Dagliga solskenstimmar 12
Moln 16%
Längd på dagen 12:34
Vår uppfattning nar-och-vart.se bra
mer information om klimatet i Chiang Mai i april

Klimatet i Koh Chang i april

i månaden april, högsta temperaturen 94°F och lägsta temperatur är 83°F (för en genomsnittlig temperatur på 88°F). Klimatet är mycket hett på denna plats under april. Med 5.2in över 19 dagar, regn kan förekomma efter din resa . Men det är överkomliga och du kommer inte att bli alltför störd av det .
Med ett rätt väder , är månaden april okej (men är inte en bra månaden) för att resa där .

April
Genomsnittlig temperatur 88°F
Högsta temperatur 94°F
Lägsta temperatur 83°F
Havstemperatur 86°F
Nederbörd 5.2in
Antal dagar med nederbörd 19 dag(ar)
(62%)
Luftfuktighet 81%
Dagliga solskenstimmar 12
Moln 27%
Längd på dagen 12:23
Vår uppfattning nar-och-vart.se acceptabelt
mer information om klimatet i Koh Chang i april

Klimatet i Ko Samui i april

i månaden april , är medeltemperaturen i Ko Samui 88°F (högsta temperaturen 90°F och lägsta temperatur är 85°F) . Klimatet är mycket varmt inom detta område under månaden april . Med 5.6in över 14 dagar, riskar du att bli något blöt efter din resa . Men det är överkomliga och det är bara tillfälliga skurar.
Med ett rätt väder , är månaden april okej (men är inte den bästa tiden ) för att resa i denna stad i Thailand.

April
Genomsnittlig temperatur 88°F
Högsta temperatur 90°F
Lägsta temperatur 85°F
Havstemperatur 86°F
Nederbörd 5.6in
Antal dagar med nederbörd 14 dag(ar)
(45%)
Luftfuktighet 78%
Dagliga solskenstimmar 11
Moln 24%
Längd på dagen 12:20
Vår uppfattning nar-och-vart.se bra
mer information om klimatet i Ko Samui i april

Klimatet i Pattaya i april

i månaden april, högsta temperaturen 92°F och lägsta temperatur är 85°F (för en genomsnittlig temperatur på 88°F). Klimatet är mycket varmt runt denna stad under denna månad . Med 4in över 15 dagar, regnskurar kan inträffa alltigenom din semester . Men det är ganska överkomliga och du kommer inte att bli alltför störd av det .
Med ett rätt klimat och rätt väder, är månaden april okej (men är inte en bra månaden) för att resa där i Thailand.

April
Genomsnittlig temperatur 88°F
Högsta temperatur 92°F
Lägsta temperatur 85°F
Havstemperatur 86°F
Nederbörd 4in
Antal dagar med nederbörd 15 dag(ar)
(49%)
Luftfuktighet 76%
Dagliga solskenstimmar 12
Moln 22%
Längd på dagen 12:25
Vår uppfattning nar-och-vart.se bra
mer information om klimatet i Pattaya i april

Alla städer i Thailand i april

Bangkok i aprilacceptabelt väder
Chiang Mai i aprilbra väder
Koh Chang i aprilacceptabelt väder
Ko Samui i aprilbra väder
Pattaya i aprilbra väder
Phuket i aprilacceptabelt väder
Ayutthaya i aprilacceptabelt väder
Chiang Rai i aprilbra väder
Hua Hin i aprilbra väder
Khao Sok national Park i aprilacceptabelt väder
Koh Lanta i aprilacceptabelt väder
Koh Phangan i aprilbra väder
Koh Phi Phi i aprilacceptabelt väder
Koh Tao i aprilbra väder
Krabi - Ao Nang i aprilacceptabelt väder
Sukhothai i aprilacceptabelt väder
Burinam i aprilbra väder
Chanthaburi i aprilbra väder
Khon Kaen i aprilbra väder
Ko Lipe i aprilacceptabelt väder
Ko Samet i aprilbra väder
Se en fullständig lista av städer (98)

Vi rekommenderar för dig:


Väderdata för Thailand i april:

Vädret data för Thailand i april härrör från ett genomsnitt på väderprognosen sedan 2009 i Thailand. Det finns en marginal för fel och dessa prognoser är att betrakta som allmän information. Vädret i Thailand kan variera något från år till år, men dessa prognoser bör begränsa överraskningar. Så du kan packa dina väskor eller in för den bästa tiden på året att åka till Thailand.


Ändra enheter