Vädret i Marocko i februari 2021

Nedan, har du tillgång till väderprognoser för februari för de mest populära städerna i Marocko. Dessa förutsägelser är statistik för februari från väderrapporter från över 10 år. Procentsatsen anger risken av det väder som nämns.

Vädret detaljer i februari

I februari är det samma väder som i januari. I allmänhet är temperaturen mild under de första timmarna av dagen innan den gradvis stiger. På grund av den geografiska situationen som påverkar mikroklimatet sker det en skillnad i regnnivåerna som gör att vissa regioner gynnas av ett behagligt klimat i februari i Marocko.

Regionen nära Gibraltar i februari

Det blir en liten förbättring av vädret i regionen nära Gibraltarsundet. Tanger, Fez och Chefchaouen är även dem mindre regniga. Dagarna med mer behagliga klimatförhållanden gör att du kan njuta av härliga stunder med dina vänner. Men glöm inte att täcka dig på ett lämpligt sätt för att vara bekväm eftersom det fortfarande är lika kallt som i januari, speciellt om du är i Tanger eller Chefchaouen, då det redan är en liten temperaturhöjning i Fez.

Marockos västkust i februari

På Atlantkusten är vädret lite finare i Marocko i februari. Morgonen är mild och temperaturen på mitten av dagen är behaglig. Det sker en viss temperaturökning i Rabat, Casablanca, Essaouira. Men när du rör dig söderut kan du njuta av en behagligare värme trots att regnet ökar i intensitet i städerna söderut.

Marrakech och Marockos inland i februari

Atmosfären i inlandet blir långsamt varm, eftermiddagarna är sköna medan temperaturen tidigt på morgonen är kylig. Men den härliga värmen på eftermiddagen gör det möjligt för dig att upptäcka Marrakech och dess omgivningar. Regnet är alltid svagt och solens strålar är mycket sköna. Vädret i februari i Marocko är vackert, du måste bara klä dig ordentligt för att tåla både kyla och värme.Vart ska man åka i Marocko i februari?

Vart ska man åka i Marocko i februari: Destinationskarta

Legend: perfekt väder bra acceptabelt dåligt mycket dåligt

Vart ska man åka i Marocko i februari när det gäller vädret?

Kom ihåg:
Klimatet i Marocko i februari varierar från bra till acceptabelt beroende på region och stad.

varning I februari är vädret olika beroende på stad och region i landet.

I månaden februari är vädret bra i Marocko, dock är det bara en del av områdena som berörs, t ex Oulad Teima, Imlili och Dakhla. På dessa platser , dessa perfekta väderförhållanden tillåter dig att leva fullt ut av din ledighet: solen är här , nederbörd är knappa luftfuktigheten är dräglig. Det är därför den idealiska månaden att resa till dessa städer!

Bortsett från Youssoufia, Chichaoua, Al Hoceima, Nador, Bouznika, Safi, Oued Zem, Sidi Ifni, Kenitra, Sidi Bennour, El Jadida, Larache, Fez, Marrakech, Tiflet, Tarfaya, Taroudant, Asilah, Agadir, Saidia, Azilal, Oualidia, Demnate, Khouribga, Ouezzane, Mohammedia, Tiznit, Sidi Slimane, Rabat, Kasba Tadla, Zagora, Essaouira, Souq Larb'a al Gharb, Settat, Casablanca, Ksar El Kebir, Berrechid, Skhirate, Guelmim, Khemisset, Beni Mellal och Azrou är vädret fortfarande bra i Youssoufia, Chichaoua, Al Hoceima, Nador, Bouznika, Safi, Oued Zem, Sidi Ifni, Kenitra, Sidi Bennour, El Jadida, Larache, Fez, Marrakech, Tiflet, Tarfaya, Taroudant, Asilah, Agadir, Saidia, Azilal, Oualidia, Demnate, Khouribga, Ouezzane, Mohammedia, Tiznit, Sidi Slimane, Rabat, Kasba Tadla, Zagora, Essaouira, Souq Larb'a al Gharb, Settat, Casablanca, Ksar El Kebir, Berrechid, Skhirate, Guelmim, Khemisset, Beni Mellal och Azrou. omkring här , är temperaturen lämplig och tillåter dig att besöka och njuta av solen.

Om du inte åker för sol och blå himmel, men, till exempel för att upptäcka arv , har städerna Chefchaouen, Errachidia, Taza, Jerada, Meknes, Taounate, Tetouan, Tanger, Tahla, Sefrou, Oujda och Ouarzazate en anständiga nog väder för i februari. Så småningom, Det är inte rekommenderat att resa till städerna Midelt och Azrou i februari eftersom klimatet är dåligt.Klimatet i Marocko i februari

Klimatet i Marrakech i februari

i månaden februari , är medeltemperaturen i Marrakech 63°F (högsta temperaturen 68°F och lägsta temperatur är 56°F) . Klimatet är behagligt i den orten under februari. Med omkring 1in över 5 dagar, kan regn vara knappt under din utflykt !
Med ett bra klimat och bra väder, är februari en bra månad att besöka denna stad i Marocko.

Februari
Genomsnittlig temperatur 63°F
Högsta temperatur 68°F
Lägsta temperatur 56°F
Nederbörd 1in
Antal dagar med nederbörd 5 dag(ar)
(16%)
Luftfuktighet 52%
Dagliga solskenstimmar 11
Moln 16%
Längd på dagen 11:05
Vår uppfattning nar-och-vart.se bra
mer information om klimatet i Marrakech i februari

Klimatet i Agadir i februari

I månaden februari , högsta temperaturen 72°F och lägsta temperatur är 61°F (för en genomsnittlig temperatur på 67°F). Klimatet är skönt i denna stad under månaden februari . Med 1.9in över 3 dagar, kommer du att uppleva några skurar efter din resa . Men det är ganska måttliga och det kommer inte att vara kontinuerligt .
Med ett bra klimat och bra väder, är februari en bra månad att besöka denna ort .

Februari
Genomsnittlig temperatur 67°F
Högsta temperatur 72°F
Lägsta temperatur 61°F
Havstemperatur 64°F
Nederbörd 1.9in
Antal dagar med nederbörd 3 dag(ar)
(12%)
Luftfuktighet 56%
Dagliga solskenstimmar 11
Moln 15%
Längd på dagen 11:08
Vår uppfattning nar-och-vart.se bra
mer information om klimatet i Agadir i februari

Klimatet i Casablanca i februari

i månaden februari, högsta temperaturen 67°F och lägsta temperatur är 58°F (för en genomsnittlig temperatur på 61°F). Klimatet är något kallt i den orten under februari, men det är dugligt tack vare mysig klädsel. Med 2.2in över 7 dagar, kommer du att uppleva några skurar alltigenom din semester . Men det är något överkomliga och du kommer inte att bli alltför störd av det .
Med ett bra väder , är februari en lämplig månad att besöka denna ort i Marocko.

Februari
Genomsnittlig temperatur 61°F
Högsta temperatur 67°F
Lägsta temperatur 58°F
Havstemperatur 63°F
Nederbörd 2.2in
Antal dagar med nederbörd 7 dag(ar)
(26%)
Luftfuktighet 77%
Dagliga solskenstimmar 10
Moln 27%
Längd på dagen 11:00
Vår uppfattning nar-och-vart.se bra
mer information om klimatet i Casablanca i februari

Klimatet i Chefchaouen i februari

i månaden februari , högsta temperaturen 61°F och lägsta temperatur är 54°F (för en genomsnittlig temperatur på 58°F). Klimatet är en aning friskt runt denna stad under februari, men det är beboeligt tack vare mysig klädsel. Med 3.6in över 8 dagar, kommer du att uppleva några skurar alltigenom din utflykt . Men det är överkomliga och det är bara tillfälliga skurar.
Med ett rätt väder , är februari okej (men är inte en bra månaden) för att resa där i Marocko.

Februari
Genomsnittlig temperatur 58°F
Högsta temperatur 61°F
Lägsta temperatur 54°F
Nederbörd 3.6in
Antal dagar med nederbörd 8 dag(ar)
(26%)
Luftfuktighet 81%
Dagliga solskenstimmar 10
Moln 29%
Längd på dagen 10:55
Vår uppfattning nar-och-vart.se acceptabelt
mer information om klimatet i Chefchaouen i februari

Klimatet i Essaouira i februari

i månaden februari , högsta temperaturen 68°F och lägsta temperatur är 59°F (för en genomsnittlig temperatur på 65°F). Klimatet är ganska bra där under månaden februari . Med 1.9in över 5 dagar, regnskurar kan inträffa efter din resa . Men det är överkomliga och det kommer inte att vara kontinuerligt .
Med ett bra klimat och bra väder, är månaden februari en bra tid att besöka platsen .

Februari
Genomsnittlig temperatur 65°F
Högsta temperatur 68°F
Lägsta temperatur 59°F
Havstemperatur 63°F
Nederbörd 1.9in
Antal dagar med nederbörd 5 dag(ar)
(16%)
Luftfuktighet 67%
Dagliga solskenstimmar 11
Moln 18%
Längd på dagen 11:05
Vår uppfattning nar-och-vart.se bra
mer information om klimatet i Essaouira i februari

Alla städer i Marocko i februari

Marrakech i februaribra väder
Agadir i februaribra väder
Casablanca i februaribra väder
Chefchaouen i februariacceptabelt väder
Essaouira i februaribra väder
Fez i februariacceptabelt väder
Tanger i februariacceptabelt väder
Rabat i februaribra väder
Beni Mellal i februaribra väder
Bouznika i februaribra väder
Dakhla i februariperfekt väder
El Jadida i februaribra väder
Errachidia i februariacceptabelt väder
Guelmim i februaribra väder
Kenitra i februaribra väder
Khouribga i februaribra väder
Meknes i februariacceptabelt väder
Mohammedia i februaribra väder
Nador i februaribra väder
Oualidia i februaribra väder
Ouarzazate i februariacceptabelt väder
Se en fullständig lista av städer (59)

Vi rekommenderar för dig:


Väderdata för Marocko i februari:

Vädret data för Marocko i februari härrör från ett genomsnitt på väderprognosen sedan 2009 i Marocko. Det finns en marginal för fel och dessa prognoser är att betrakta som allmän information. Vädret i Marocko kan variera något från år till år, men dessa prognoser bör begränsa överraskningar. Så du kan packa dina väskor eller in för den bästa tiden på året att åka till Marocko.


Ändra enheter