Är Stockholm flygplats billigast för att åka till Uganda (Kampala)?

Dataanalys:

Av de analyserade 30281 flygningarna verkar det som att att flyga från Stockholm flygplats till Uganda (Kampala) varken är det dyraste eller det billigaste alternativet (den billigaste avgångsflygplatsen är Oslo med ett genomsnittligt flygpris på 6762 SEK, vilket är 707 SEK mindre i genomsnitt, och den dyraste avgångsflygplatsen är Helsinki med ett genomsnittligt flygpris på 8500 SEK).


När ska man åka: vad är det RÄTTA priset för en tur- och returflygning till Uganda (Kampala) (från: Stockholm)

Det genomsnittliga priset för att åka till Uganda (Kampala) från Stockholm flygplats är 7469 SEK (tur och retur). Det finns dock variationer beroende på avresemånaden. Således är det möjligt att betala för ditt flygbiljett i genomsnitt mellan 6078 SEK (i mars) och 11192 SEK (i juli), vilket innebär en besparing på 1391 SEK eller ett tillägg på 3723 SEK (jämfört med det genomsnittliga priset) beroende på perioden du reser.

Analysen av alla priser visar att det vanligaste priset ligger mellan 5047 till 5607 SEK och det är generellt sett mer ekonomiskt att åka på en onsdag och komma tillbaka på en torsdag på en flygning med 1 eller flera mellanlandningar.

Var försiktig, de billigaste månaderna kan motsvara ogynnsamma väderperioder . Kolla in vår sida När ska man åka till Uganda (Kampala) innan du bokar din flygresa.

Om du vill veta när du ska boka ditt flyg till bästa pris, gå direkt till den andra delen av denna sida: När du ska köpa din Stockholm-Uganda (Kampala) flygbiljett.

Hur beräknas dessa data?

Vi har studerat ett urval av 11308 flygbiljettpriser från tidigare år för flyg till Uganda från Stockholm och kan således fastställa precisa och trovärdiga prisvariationstrender baserade på olika parametrar. Naturligtvis kan priserna variera från år till år, men den säsongsbetonade aspekten av dessa data (återkommande skollov, evenemang... från år till år) gör dessa statistik ganska tillförlitliga.

Genomsnittligt pris beroende på avresemånad

Dataanalys:

Genom att åka i mars kommer priset på flygbiljetten statistiskt sett vara billigast (6078 SEK , vilket innebär en besparing på 1391 SEK jämfört med det genomsnittliga priset under året som är 7469 SEK ). Å andra sidan kommer juli vara dyrast (11192 SEK ).

Flyg Stockholm-Uganda (Kampala): när är det bästa tillfället att åka till bästa pris?

Månad Genomsnittligt pris Vår åsikt
Januari 7357 SEK bra pris
Februari 6931 SEK bra pris
Mars 6078 SEK
mycket bra pris
April 7043 SEK bra pris
Maj 6796 SEK bra pris
Juni 7469 SEK bra pris
Juli 11192 SEK
mycket högt pris
Augusti 8803 SEK rimligt pris
September 6706 SEK bra pris
Oktober 6460 SEK bra pris
November 6381 SEK bra pris
December 8299 SEK rimligt pris

Prisuppdelning för att resa från Stockholm till Uganda (Kampala)

Dataanalys:

Priserna för flyg från Stockholm till Uganda (Kampala) varierar från 4486 till 12896 SEK. 3% av biljetterna köptes till minimipriset (från 4486 till 5047 SEK), 1% till maximipriset (från 12336 till 12896 SEK). Majoriteten av flygbiljetterna köptes i intervallet 5047 till 5607 SEK (19% av biljetterna).

Billigaste flygbolagen för flygningen Stockholm->Uganda

Det finns 9 företag som betjänar Stockholm från Uganda (Kampala) flygplats: Turkish Airlines, Qatar Airways, KLM, Ethiopian Airlines, Emirates, Brussels Airlines, SAS, Pegasus Airlines och Ryanair.

Dataanalys:

Av de 11308 analyserade flygningarna under tidigare år var Turkish Airlines det flygbolag som oftast erbjöd det bästa priset i sökresultaten för flygbiljetter (27% av tiden) på sträckan Stockholm->Uganda.

Vilken dag i veckan att åka?

Dataanalys:

Statistiskt sett är flyg från Stockholm till Uganda (Kampala) som avgår på en onsdag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en onsdag som avresedatum kan du spara i genomsnitt 347 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa på en lördag och du kan behöva betala 258 SEK extra.

Vilken dag i veckan att komma tillbaka?

Dataanalys:

Statistiskt sett är returflyg från Uganda (Kampala) till Stockholm som avgår på en torsdag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en torsdag som returdatum sparar du i genomsnitt 370 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa från Uganda (Kampala) på en fredag, med en kostnad på 359 SEK.När ska man boka sin flygning Stockholm - Uganda (Kampala) för att få det billigaste priset?

Statistiskt sett kommer du att göra de största besparingarna genom att köpa ditt flygbiljett mellan 9 till 10 månader i förväg. Du kan dock riskera att betala ett högt pris om du bokar mellan 0 till 1 månad i förväg.

Visste du att priset på flygbiljetter inte bara varierar beroende på hur långt i förväg du bokar, utan också vilken veckodag du bokar! För att maximera dina chanser att få bästa pris för en Stockholm-Uganda flygning rekommenderas det att boka din biljett på en onsdag.

Vilken månad åker du till Uganda (Kampala)?

Vi ger dig specifikt den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett och rätt pris att betala baserat på din avresemånad:

januari februari mars april maj juni juli augusti september oktober november december

Hur långt i förväg bör jag köpa mitt flyg?

Dataanalys:

För att få det billigaste flygbiljetten från Stockholm till Uganda (Kampala) rekommenderas det att köpa den 9 till 10 månader före avresa (det kostar då i genomsnitt 6303 SEK, vilket är en besparing på 1166 SEK jämfört med det totala genomsnittspriset). Å andra sidan, om du köper din biljett 0 till 1 månad i förväg, betalar du fullpris (785 SEK mer än genomsnittspriset).

Vilken dag i veckan ska jag boka mitt flygbiljett?

Dataanalys:

Statistiskt sett är onsdag den dag då flygbiljetter till Stockholm->Uganda är billigast. Så genom att köpa din flygbiljett på en onsdag sparar du 224 SEK. Å andra sidan kan du genom att köpa den på en torsdag riskera att betala 247 SEK mer.
Ändra valuta