Är Köpenhamn flygplats billigast för att åka till Tadzjikistan (Dushanbe)?

Dataanalys:

Av de 2155 analyserade flygningarna verkar det som att att resa från Köpenhamn flygplats till Tadzjikistan (Dushanbe) är statistiskt sett billigare (i genomsnitt SEK9667, vilket är SEK796 mindre än att resa från Stockholm flygplats).


När ska man åka: vad är det RÄTTA priset för en tur- och returflygning till Tadzjikistan (Dushanbe) (från: Köpenhamn)

Det genomsnittliga priset för att åka till Tadzjikistan (Dushanbe) från Köpenhamn flygplats är 9667 SEK (tur och retur). Det finns dock variationer beroende på avresemånaden. Således är det möjligt att betala för ditt flygbiljett i genomsnitt mellan 8714 SEK (i mars) och 11416 SEK (i juli), vilket innebär en besparing på 954 SEK eller ett tillägg på 1750 SEK (jämfört med det genomsnittliga priset) beroende på perioden du reser.

Analysen av alla priser visar att det vanligaste priset ligger mellan 7850 till 8411 SEK och det är generellt sett mer ekonomiskt att åka på en torsdag och komma tillbaka på en onsdag på en flygning med 1 eller flera mellanlandningar.

Var försiktig, de billigaste månaderna kan motsvara ogynnsamma väderperioder . Kolla in vår sida När ska man åka till Tadzjikistan (Dushanbe) innan du bokar din flygresa.

Om du vill veta när du ska boka ditt flyg till bästa pris, gå direkt till den andra delen av denna sida: När du ska köpa din Köpenhamn-Tadzjikistan (Dushanbe) flygbiljett.

Hur beräknas dessa data?

Vi har studerat ett urval av 1128 flygbiljettpriser från tidigare år för flyg till Tadzjikistan från Köpenhamn och kan således fastställa precisa och trovärdiga prisvariationstrender baserade på olika parametrar. Naturligtvis kan priserna variera från år till år, men den säsongsbetonade aspekten av dessa data (återkommande skollov, evenemang... från år till år) gör dessa statistik ganska tillförlitliga.

Genomsnittligt pris beroende på avresemånad

Dataanalys:

Genom att åka i mars kommer priset på flygbiljetten statistiskt sett vara billigast (8714 SEK , vilket innebär en besparing på 954 SEK jämfört med det genomsnittliga priset under året som är 9667 SEK ). Å andra sidan kommer juli vara dyrast (11416 SEK ).

Flyg Köpenhamn-Tadzjikistan (Dushanbe): när är det bästa tillfället att åka till bästa pris?

Månad Genomsnittligt pris Vår åsikt
Januari 8915 SEK bra pris
Februari 9521 SEK rimligt pris
Mars 8714 SEK
mycket bra pris
April 9835 SEK rimligt pris
Maj 9095 SEK rimligt pris
Juni 9308 SEK rimligt pris
Juli 11416 SEK
mycket högt pris
Augusti 11169 SEK högt pris
September 9375 SEK rimligt pris
Oktober 9756 SEK rimligt pris
November 9353 SEK rimligt pris
December 9521 SEK rimligt pris

Prisuppdelning för att resa från Köpenhamn till Tadzjikistan (Dushanbe)

Dataanalys:

Priserna för flyg från Köpenhamn till Tadzjikistan (Dushanbe) varierar från 5607 till 15139 SEK. 1% av biljetterna köptes till minimipriset (från 5607 till 6168 SEK), 1% till maximipriset (från 14578 till 15139 SEK). Majoriteten av flygbiljetterna köptes i intervallet 7850 till 8411 SEK (14% av biljetterna).

Billigaste flygbolagen för flygningen Köpenhamn->Tadzjikistan

Det finns 7 företag som betjänar Köpenhamn från Tadzjikistan (Dushanbe) flygplats: Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Ryanair, AirBaltic, Norwegian, LOT och Wizz Air.

Dataanalys:

Av de 1128 analyserade flygningarna under tidigare år var Turkish Airlines det flygbolag som oftast erbjöd det bästa priset i sökresultaten för flygbiljetter (16% av tiden) på sträckan Köpenhamn->Tadzjikistan.

Vilken dag i veckan att åka?

Dataanalys:

Statistiskt sett är flyg från Köpenhamn till Tadzjikistan (Dushanbe) som avgår på en torsdag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en torsdag som avresedatum kan du spara i genomsnitt 650 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa på en söndag och du kan behöva betala 561 SEK extra.

Vilken dag i veckan att komma tillbaka?

Dataanalys:

Statistiskt sett är returflyg från Tadzjikistan (Dushanbe) till Köpenhamn som avgår på en onsdag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en onsdag som returdatum sparar du i genomsnitt 448 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa från Tadzjikistan (Dushanbe) på en lördag, med en kostnad på 595 SEK.


Topp priser Köpenhamn-Tadzjikistan (Dushanbe)

ReturresaDatumPris
Köpenhamn → Dushanbe09-12 till 16-12-20236628 SEK 
Köpenhamn → Dushanbe06-07 till 13-07-202412986 SEK 


När ska man boka sin flygning Köpenhamn - Tadzjikistan (Dushanbe) för att få det billigaste priset?

Statistiskt sett kommer du att göra de största besparingarna genom att köpa ditt flygbiljett mellan 1 till 2 månader i förväg. Du kan dock riskera att betala ett högt pris om du bokar mellan 3 till 4 månader i förväg.

Visste du att priset på flygbiljetter inte bara varierar beroende på hur långt i förväg du bokar, utan också vilken veckodag du bokar! För att maximera dina chanser att få bästa pris för en Köpenhamn-Tadzjikistan flygning rekommenderas det att boka din biljett på en onsdag.

Vilken månad åker du till Tadzjikistan (Dushanbe)?

Vi ger dig specifikt den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett och rätt pris att betala baserat på din avresemånad:

maj juli augusti september oktober

Hur långt i förväg bör jag köpa mitt flyg?

Dataanalys:

För att få det billigaste flygbiljetten från Köpenhamn till Tadzjikistan (Dushanbe) rekommenderas det att köpa den 1 till 2 månader före avresa (det kostar då i genomsnitt 9487 SEK, vilket är en besparing på 180 SEK jämfört med det totala genomsnittspriset). Å andra sidan, om du köper din biljett 3 till 4 månader i förväg, betalar du fullpris (359 SEK mer än genomsnittspriset).

Vilken dag i veckan ska jag boka mitt flygbiljett?

Dataanalys:

Statistiskt sett är onsdag den dag då flygbiljetter till Köpenhamn->Tadzjikistan är billigast. Så genom att köpa din flygbiljett på en onsdag sparar du 437 SEK. Å andra sidan kan du genom att köpa den på en måndag riskera att betala 281 SEK mer.
Ändra valuta