Flyg till Ryssland från Stockholm

Det genomsnittliga priset för att åka till Ryssland från Stockholm är 2423 SEK (tur och retur). Det varierar från 2277 SEK (Sankt Petersburg) till 2557 SEK (Moskva) beroende på destination. Informationen nedan ger dig möjlighet att känna till det genomsnittliga priset för Stockholm-Ryssland flyg i genomsnitt under året och månad för månad, samt den bästa tiden att köpa dina flygbiljetter till olika städer: Moskva och Sankt Petersburg.

Stad Genomsnittligt pris Billigaste månaderna att resa
Moskva2557 SEKseptember, oktober (den billigaste)
Sankt Petersburg2277 SEKjanuari, februari, april, oktober, november (den billigaste)

Pris för tur- och returflyg Stockholm-Ryssland månad för månad

Månad Genomsnittligt pris Vår åsikt
Januari2053 SEK till 2838 SEKhögt pris
Februari2041 SEK till 2322 SEKrimligt pris
Mars2367 SEK till 2479 SEKrimligt pris
April1952 SEK till 2591 SEKrimligt pris
Maj2299 SEK till 2546 SEKrimligt pris
Juni2714 SEK till 2972 SEKmycket högt pris
Juli2692 SEK till 2871 SEKhögt pris
Augusti2445 SEK till 2546 SEKrimligt pris
September2254 SEK till 2288 SEKrimligt pris
Oktober2109 SEK till 2176 SEKbra pris
November1840 SEK till 2333 SEKrimligt pris
December2210 SEK till 2950 SEKmycket högt pris

Hur beräknas dessa data?

Vi har studerat ett urval av 31898 flygbiljettpriser från tidigare år för flyg till Ryssland från Stockholm och kan således fastställa precisa och trovärdiga prisvariationstrender baserade på olika parametrar. Naturligtvis kan priserna variera från år till år, men den säsongsbetonade aspekten av dessa data (återkommande skollov, evenemang... från år till år) gör dessa statistik ganska tillförlitliga.


Det GODA priset på en flygning till Ryssland från Stockholm

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Moskva i Ryssland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Stockholm till Moskva är 2557 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Stockholm-Moskva flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en torsdag

kom tillbaka en fredag

Dataanalys:

Resa till Moskva i Ryssland i oktober för att få det bästa priset (2176 SEK , spara 382 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 2557 SEK ). Undvik månaden december som statistiskt sett är den dyraste (2950 SEK , vilket är 393 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Stockholm-Moskva och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Sankt Petersburg i Ryssland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Stockholm till Sankt Petersburg är 2277 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Stockholm-Sankt Petersburg flygningar.

För att få bästa pris...

ta en direktflygning

ge en lördag

kom tillbaka en tisdag

Dataanalys:

Resa till Sankt Petersburg i Ryssland i november för att få det bästa priset (1840 SEK , spara 438 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 2277 SEK ). Undvik månaden juni som statistiskt sett är den dyraste (2972 SEK , vilket är 696 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Stockholm-Sankt Petersburg och andra statistikNär ska man köpa flygbiljetter för att åka till Ryssland (från Stockholm)?

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Stockholm till Moskva

Priset på biljetter till Moskva varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Stockholm till Moskva på en måndag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Moskva.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Moskva i Ryssland 9 till 10 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 1783 SEK , vilket innebär 774 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 0 till 1 månad i förväg eller så betalar du ett högt pris (539 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Stockholm-Moskva och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Stockholm till Sankt Petersburg

Priset på biljetter till Sankt Petersburg varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Stockholm till Sankt Petersburg på en lördag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Sankt Petersburg.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Sankt Petersburg i Ryssland 10 till 11 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 1212 SEK , vilket innebär 1066 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 0 till 1 månad i förväg eller så betalar du ett högt pris (954 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Stockholm-Sankt Petersburg och andra statistikÄndra valuta