När ska man åka: vad är det RÄTTA priset för en tur- och returflygning till Guinea (Conakry) (från: Stockholm)

Det genomsnittliga priset för att åka till Guinea (Conakry) från Stockholm flygplats är 8086 SEK (tur och retur). Det finns dock variationer beroende på avresemånaden. Således är det möjligt att betala för ditt flygbiljett i genomsnitt mellan 6123 SEK (i oktober) och 12212 SEK (i juli), vilket innebär en besparing på 1963 SEK eller ett tillägg på 4127 SEK (jämfört med det genomsnittliga priset) beroende på perioden du reser.

Analysen av alla priser visar att det vanligaste priset ligger mellan 6168 till 6729 SEK och det är generellt sett mer ekonomiskt att åka på en söndag och komma tillbaka på en onsdag på en flygning med 1 eller flera mellanlandningar.

Var försiktig, de billigaste månaderna kan motsvara ogynnsamma väderperioder . Kolla in vår sida När ska man åka till Guinea (Conakry) innan du bokar din flygresa.

Om du vill veta när du ska boka ditt flyg till bästa pris, gå direkt till den andra delen av denna sida: När du ska köpa din Stockholm-Guinea (Conakry) flygbiljett.

Hur beräknas dessa data?

Vi har studerat ett urval av 2171 flygbiljettpriser från tidigare år för flyg till Guinea från Stockholm och kan således fastställa precisa och trovärdiga prisvariationstrender baserade på olika parametrar. Naturligtvis kan priserna variera från år till år, men den säsongsbetonade aspekten av dessa data (återkommande skollov, evenemang... från år till år) gör dessa statistik ganska tillförlitliga.

Genomsnittligt pris beroende på avresemånad

Dataanalys:

Genom att åka i oktober kommer priset på flygbiljetten statistiskt sett vara billigast (6123 SEK , vilket innebär en besparing på 1963 SEK jämfört med det genomsnittliga priset under året som är 8086 SEK ). Å andra sidan kommer juli vara dyrast (12212 SEK ).

Flyg Stockholm-Guinea (Conakry): när är det bästa tillfället att åka till bästa pris?

Månad Genomsnittligt pris Vår åsikt
Januari 8086 SEK bra pris
Februari 7514 SEK bra pris
Mars 7009 SEK bra pris
April 7458 SEK bra pris
Maj 6807 SEK bra pris
Juni 7861 SEK bra pris
Juli 12212 SEK
mycket högt pris
Augusti 10429 SEK högt pris
September 6583 SEK bra pris
Oktober 6123 SEK
mycket bra pris
November 7166 SEK bra pris
December 9700 SEK rimligt pris

Prisuppdelning för att resa från Stockholm till Guinea (Conakry)

Dataanalys:

Priserna för flyg från Stockholm till Guinea (Conakry) varierar från 2804 till 14578 SEK. 3% av biljetterna köptes till minimipriset (från 2804 till 3365 SEK), 1% till maximipriset (från 14018 till 14578 SEK). Majoriteten av flygbiljetterna köptes i intervallet 6168 till 6729 SEK (14% av biljetterna).

Billigaste flygbolagen för flygningen Stockholm->Guinea

Det finns 9 företag som betjänar Stockholm från Guinea (Conakry) flygplats: Air France, Ethiopian Airlines, Turkish Airlines, TAP, Ryanair, SAS, Norwegian, Wizz Air och Brussels Airlines.

Dataanalys:

Av de 2171 analyserade flygningarna under tidigare år var Air France det flygbolag som oftast erbjöd det bästa priset i sökresultaten för flygbiljetter (29% av tiden) på sträckan Stockholm->Guinea.

Vilken dag i veckan att åka?

Dataanalys:

Statistiskt sett är flyg från Stockholm till Guinea (Conakry) som avgår på en söndag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en söndag som avresedatum kan du spara i genomsnitt 1233 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa på en lördag och du kan behöva betala 741 SEK extra.

Vilken dag i veckan att komma tillbaka?

Dataanalys:

Statistiskt sett är returflyg från Guinea (Conakry) till Stockholm som avgår på en onsdag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en onsdag som returdatum sparar du i genomsnitt 998 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa från Guinea (Conakry) på en söndag, med en kostnad på 909 SEK.


Topp priser Stockholm-Guinea (Conakry)

ReturresaDatumPris
Stockholm → Conakry01-02 till 29-02-20246695 SEK 


När ska man boka sin flygning Stockholm - Guinea (Conakry) för att få det billigaste priset?

Statistiskt sett kommer du att göra de största besparingarna genom att köpa ditt flygbiljett mellan 6 till 7 månader i förväg. Du kan dock riskera att betala ett högt pris om du bokar mellan 0 till 1 månad i förväg.

Visste du att priset på flygbiljetter inte bara varierar beroende på hur långt i förväg du bokar, utan också vilken veckodag du bokar! För att maximera dina chanser att få bästa pris för en Stockholm-Guinea flygning rekommenderas det att boka din biljett på en måndag.

Vilken månad åker du till Guinea (Conakry)?

Vi ger dig specifikt den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett och rätt pris att betala baserat på din avresemånad:

januari februari mars april maj juni juli september oktober november december

Hur långt i förväg bör jag köpa mitt flyg?

Dataanalys:

För att få det billigaste flygbiljetten från Stockholm till Guinea (Conakry) rekommenderas det att köpa den 6 till 7 månader före avresa (det kostar då i genomsnitt 5798 SEK, vilket är en besparing på 2288 SEK jämfört med det totala genomsnittspriset). Å andra sidan, om du köper din biljett 0 till 1 månad i förväg, betalar du fullpris (1233 SEK mer än genomsnittspriset).

Vilken dag i veckan ska jag boka mitt flygbiljett?

Dataanalys:

Statistiskt sett är måndag den dag då flygbiljetter till Stockholm->Guinea är billigast. Så genom att köpa din flygbiljett på en måndag sparar du 515 SEK. Å andra sidan kan du genom att köpa den på en torsdag riskera att betala 1032 SEK mer.
Ändra valuta