Är Köpenhamn flygplats billigast för att åka till Grenada (St. George's)?

Dataanalys:

Av de analyserade 58165 flygningarna verkar det som att att flyga från Köpenhamn flygplats till Grenada (St. George's) varken är det dyraste eller det billigaste alternativet (den billigaste avgångsflygplatsen är Oslo med ett genomsnittligt flygpris på 6975 SEK, vilket är 2153 SEK mindre i genomsnitt, och den dyraste avgångsflygplatsen är Helsinki med ett genomsnittligt flygpris på 9902 SEK).


När ska man åka: vad är det RÄTTA priset för en tur- och returflygning till Grenada (St. George's) (från: Köpenhamn)

Det genomsnittliga priset för att åka till Grenada (St. George's) från Köpenhamn flygplats är 9128 SEK (tur och retur). Det finns dock variationer beroende på avresemånaden. Således är det möjligt att betala för ditt flygbiljett i genomsnitt mellan 6639 SEK (i september) och 12481 SEK (i juli), vilket innebär en besparing på 2490 SEK eller ett tillägg på 3353 SEK (jämfört med det genomsnittliga priset) beroende på perioden du reser.

Analysen av alla priser visar att det vanligaste priset ligger mellan 8971 till 9532 SEK och det är generellt sett mer ekonomiskt att åka på en tisdag och komma tillbaka på en tisdag på en flygning med 1 eller flera mellanlandningar.

Var försiktig, de billigaste månaderna kan motsvara ogynnsamma väderperioder . Kolla in vår sida När ska man åka till Grenada (St. George's) innan du bokar din flygresa.

Om du vill veta när du ska boka ditt flyg till bästa pris, gå direkt till den andra delen av denna sida: När du ska köpa din Köpenhamn-Grenada (St. George's) flygbiljett.

Hur beräknas dessa data?

Vi har studerat ett urval av 15567 flygbiljettpriser från tidigare år för flyg till Grenada från Köpenhamn och kan således fastställa precisa och trovärdiga prisvariationstrender baserade på olika parametrar. Naturligtvis kan priserna variera från år till år, men den säsongsbetonade aspekten av dessa data (återkommande skollov, evenemang... från år till år) gör dessa statistik ganska tillförlitliga.

Genomsnittligt pris beroende på avresemånad

Dataanalys:

Genom att åka i september kommer priset på flygbiljetten statistiskt sett vara billigast (6639 SEK , vilket innebär en besparing på 2490 SEK jämfört med det genomsnittliga priset under året som är 9128 SEK ). Å andra sidan kommer juli vara dyrast (12481 SEK ).

Flyg Köpenhamn-Grenada (St. George's): när är det bästa tillfället att åka till bästa pris?

Månad Genomsnittligt pris Vår åsikt
Januari 9958 SEK rimligt pris
Februari 11281 SEK högt pris
Mars 7704 SEK bra pris
April 9196 SEK rimligt pris
Maj 7716 SEK bra pris
Juni 7738 SEK bra pris
Juli 12481 SEK
mycket högt pris
Augusti 10059 SEK rimligt pris
September 6639 SEK
mycket bra pris
Oktober 7749 SEK bra pris
November 8915 SEK rimligt pris
December 10048 SEK rimligt pris

Prisuppdelning för att resa från Köpenhamn till Grenada (St. George's)

Dataanalys:

Priserna för flyg från Köpenhamn till Grenada (St. George's) varierar från 0 till 17382 SEK. 1% av biljetterna köptes till minimipriset (från 0 till 561 SEK), 1% till maximipriset (från 16821 till 17382 SEK). Majoriteten av flygbiljetterna köptes i intervallet 10093 till 10654 SEK (7% av biljetterna).

Billigaste flygbolagen för flygningen Köpenhamn->Grenada

Det finns 14 företag som betjänar Köpenhamn från Grenada (St. George's) flygplats: Thai Airways, Ryanair, wizz air malta, Turkish Airlines, Norwegian, SAS, Qatar Airways, KLM, EasyJet, Finnair, Air France, Wizz Air, Pegasus Airlines och Emirates.

Dataanalys:

Av de 15567 analyserade flygningarna under tidigare år var Thai Airways det flygbolag som oftast erbjöd det bästa priset i sökresultaten för flygbiljetter (41% av tiden) på sträckan Köpenhamn->Grenada.

Direktflyg eller flyg med mellanlandning?

Dataanalys:

För att få bästa pris för Köpenhamn-Grenada (St. George's)-flygningen bör du ta en flygning med en eller flera mellanlandningar (du sparar i genomsnitt 16608 SEK jämfört med en direktflygning).

Vilken dag i veckan att åka?

Dataanalys:

Statistiskt sett är flyg från Köpenhamn till Grenada (St. George's) som avgår på en tisdag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en tisdag som avresedatum kan du spara i genomsnitt 695 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa på en fredag och du kan behöva betala 595 SEK extra.

Vilken dag i veckan att komma tillbaka?

Dataanalys:

Statistiskt sett är returflyg från Grenada (St. George's) till Köpenhamn som avgår på en tisdag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en tisdag som returdatum sparar du i genomsnitt 863 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa från Grenada (St. George's) på en lördag, med en kostnad på 449 SEK.När ska man boka sin flygning Köpenhamn - Grenada (St. George's) för att få det billigaste priset?

Statistiskt sett kommer du att göra de största besparingarna genom att köpa ditt flygbiljett mellan 5 till 6 månader i förväg. Du kan dock riskera att betala ett högt pris om du bokar mellan 8 till 9 månader i förväg.

Visste du att priset på flygbiljetter inte bara varierar beroende på hur långt i förväg du bokar, utan också vilken veckodag du bokar! För att maximera dina chanser att få bästa pris för en Köpenhamn-Grenada flygning rekommenderas det att boka din biljett på en måndag.

Vilken månad åker du till Grenada (St. George's)?

Vi ger dig specifikt den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett och rätt pris att betala baserat på din avresemånad:

januari februari mars april maj juni juli augusti september oktober november december

Hur långt i förväg bör jag köpa mitt flyg?

Dataanalys:

För att få det billigaste flygbiljetten från Köpenhamn till Grenada (St. George's) rekommenderas det att köpa den 5 till 6 månader före avresa (det kostar då i genomsnitt 7772 SEK, vilket är en besparing på 1356 SEK jämfört med det totala genomsnittspriset). Å andra sidan, om du köper din biljett 8 till 9 månader i förväg, betalar du fullpris (931 SEK mer än genomsnittspriset).

Vilken dag i veckan ska jag boka mitt flygbiljett?

Dataanalys:

Statistiskt sett är måndag den dag då flygbiljetter till Köpenhamn->Grenada är billigast. Så genom att köpa din flygbiljett på en måndag sparar du 291 SEK. Å andra sidan kan du genom att köpa den på en lördag riskera att betala 281 SEK mer.
Ändra valuta