Flyg till Grekland från Helsinki

Det genomsnittliga priset för att åka till Grekland från Helsinki är 3955 SEK (tur och retur). Det varierar från 2614 SEK (Thessaloniki) till 5273 SEK (Paros) beroende på destination. Informationen nedan ger dig möjlighet att känna till det genomsnittliga priset för Helsinki-Grekland flyg i genomsnitt under året och månad för månad, samt den bästa tiden att köpa dina flygbiljetter till olika städer: Aten, Rhodos, Heraklion, Mykonos, Chania, Korfu, Kos, Santorini, Thessaloniki, Samos, Kalamata, Paros, Zante och Skiathos.

Stad Genomsnittligt pris Billigaste månaderna att resa
Aten2830 SEKjanuari, februari, mars, maj, november (den billigaste)
Rhodos3614 SEKmars (den billigaste), maj, augusti (den billigaste), september
Heraklion3716 SEKmars (den billigaste), maj
Mykonos3739 SEKapril, maj, juni, september (den billigaste), oktober
Chania3512 SEKmars, augusti (den billigaste), september
Korfu3387 SEKapril, maj (den billigaste), juni, september
Kos3887 SEKseptember (den billigaste)
Santorini3534 SEKmars (den billigaste), maj
Thessaloniki2614 SEKjanuari, februari, mars (den billigaste), maj, november
Samos4750 SEKnovember (den billigaste)
Kalamata4443 SEKjuni, september, oktober
Paros5273 SEK
Zante4239 SEKjuni, september, oktober (den billigaste)
Skiathos5114 SEKaugusti, september

Pris för tur- och returflyg Helsinki-Grekland månad för månad

Månad Genomsnittligt pris Vår åsikt
Januari2216 SEK till 4341 SEKhögt pris
Februari2409 SEK till 4262 SEKhögt pris
Mars1978 SEK till 3864 SEKrimligt pris
April2569 SEK till 4671 SEKrimligt pris
Maj2228 SEK till 4659 SEKrimligt pris
Juni2739 SEK till 5455 SEKrimligt pris
Juli3500 SEK till 6227 SEKmycket högt pris
Augusti2807 SEK till 5807 SEKhögt pris
September2671 SEK till 5682 SEKrimligt pris
Oktober2625 SEK till 4830 SEKmycket högt pris
November2091 SEK till 3932 SEKrimligt pris
December2853 SEK till 4625 SEKmycket högt pris

Hur beräknas dessa data?

Vi har studerat ett urval av 60042 flygbiljettpriser från tidigare år för flyg till Grekland från Helsinki och kan således fastställa precisa och trovärdiga prisvariationstrender baserade på olika parametrar. Naturligtvis kan priserna variera från år till år, men den säsongsbetonade aspekten av dessa data (återkommande skollov, evenemang... från år till år) gör dessa statistik ganska tillförlitliga.


Det GODA priset på en flygning till Grekland från Helsinki

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Aten i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Aten är 2830 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Aten flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en torsdag

kom tillbaka en måndag

Dataanalys:

Resa till Aten i Grekland i november för att få det bästa priset (2091 SEK , spara 739 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 2830 SEK ). Undvik månaden juli som statistiskt sett är den dyraste (3750 SEK , vilket är 921 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Aten och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Rhodos i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Rhodos är 3614 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Rhodos flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en lördag

kom tillbaka en onsdag

Dataanalys:

Resa till Rhodos i Grekland i mars för att få det bästa priset (2932 SEK , spara 682 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 3614 SEK ). Undvik månaden december som statistiskt sett är den dyraste (4455 SEK , vilket är 841 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Rhodos och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Heraklion i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Heraklion är 3716 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Heraklion flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en tisdag

kom tillbaka en måndag

Dataanalys:

Resa till Heraklion i Grekland i mars för att få det bästa priset (2989 SEK , spara 728 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 3716 SEK ). Undvik månaden december som statistiskt sett är den dyraste (4455 SEK , vilket är 739 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Heraklion och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Mykonos i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Mykonos är 3739 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Mykonos flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en tisdag

kom tillbaka en onsdag

Dataanalys:

Resa till Mykonos i Grekland i september för att få det bästa priset (3205 SEK , spara 535 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 3739 SEK ). Undvik månaden december som statistiskt sett är den dyraste (4625 SEK , vilket är 887 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Mykonos och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Chania i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Chania är 3512 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Chania flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en onsdag

kom tillbaka en torsdag

Dataanalys:

Resa till Chania i Grekland i augusti för att få det bästa priset (2807 SEK , spara 705 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 3512 SEK ). Undvik månaden december som statistiskt sett är den dyraste (4205 SEK , vilket är 694 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Chania och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Korfu i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Korfu är 3387 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Korfu flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en tisdag

kom tillbaka en tisdag

Dataanalys:

Resa till Korfu i Grekland i maj för att få det bästa priset (2739 SEK , spara 648 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 3387 SEK ). Undvik månaden december som statistiskt sett är den dyraste (4262 SEK , vilket är 875 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Korfu och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Kos i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Kos är 3887 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Kos flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en tisdag

kom tillbaka en tisdag

Dataanalys:

Resa till Kos i Grekland i september för att få det bästa priset (3375 SEK , spara 512 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 3887 SEK ). Undvik månaden oktober som statistiskt sett är den dyraste (4455 SEK , vilket är 569 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Kos och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Santorini i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Santorini är 3534 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Santorini flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en måndag

kom tillbaka en onsdag

Dataanalys:

Resa till Santorini i Grekland i mars för att få det bästa priset (3193 SEK , spara 341 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 3534 SEK ). Undvik månaden december som statistiskt sett är den dyraste (4296 SEK , vilket är 762 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Santorini och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Thessaloniki i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Thessaloniki är 2614 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Thessaloniki flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en fredag

kom tillbaka en måndag

Dataanalys:

Resa till Thessaloniki i Grekland i mars för att få det bästa priset (1978 SEK , spara 637 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 2614 SEK ). Undvik månaden juli som statistiskt sett är den dyraste (3500 SEK , vilket är 887 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Thessaloniki och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Samos i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Samos är 4750 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Samos flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en tisdag

kom tillbaka en tisdag

Dataanalys:

Resa till Samos i Grekland i november för att få det bästa priset (3443 SEK , spara 1307 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 4750 SEK ). Undvik månaden juli som statistiskt sett är den dyraste (6068 SEK , vilket är 1319 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Samos och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Kalamata i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Kalamata är 4443 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Kalamata flygningar.

För att få bästa pris...

ta en direktflygning

ge en onsdag

kom tillbaka en torsdag

Dataanalys:

Resa till Kalamata i Grekland i oktober för att få det bästa priset (4012 SEK , spara 432 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 4443 SEK ). Undvik månaden juli som statistiskt sett är den dyraste (4943 SEK , vilket är 500 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Kalamata och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Paros i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Paros är 5273 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Paros flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en tisdag

kom tillbaka en tisdag

Dataanalys:

Resa till Paros i Grekland i juni för att få det bästa priset (5455 SEK , spara -181.8 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 5273 SEK ). Undvik månaden juli som statistiskt sett är den dyraste (6227 SEK , vilket är 955 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Paros och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Zante i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Zante är 4239 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Zante flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en onsdag

kom tillbaka en tisdag

Dataanalys:

Resa till Zante i Grekland i oktober för att få det bästa priset (3421 SEK , spara 819 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 4239 SEK ). Undvik månaden juli som statistiskt sett är den dyraste (4591 SEK , vilket är 353 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Zante och andra statistik

Genomsnittligt pris per månad för en tur- och returflygning till Skiathos i Grekland

Det genomsnittliga priset för en tur- och returflygning från Helsinki till Skiathos är 5114 SEK. Du kan betala mindre genom att använda statistiken nedan och välja en avrese månad där priset vanligtvis är lågt (se diagram nedan). För mer information, besök sidan om priset på Helsinki-Skiathos flygningar.

För att få bästa pris...

ta ett flyg med mellanlandning

ge en tisdag

kom tillbaka en onsdag

Dataanalys:

Resa till Skiathos i Grekland i september för att få det bästa priset (4625 SEK , spara 489 SEK jämfört med det genomsnittliga priset för året som är 5114 SEK ). Undvik månaden juli som statistiskt sett är den dyraste (5046 SEK , vilket är -68.2 SEK mer än genomsnittspriset).

Månadspriser i detalj för Helsinki-Skiathos och andra statistik


Topp priser Helsinki-Grekland

ReturresaDatumPris
Helsinki → Aten08-01 till 22-01-20241580 SEK 
Helsinki → Aten09-01 till 22-01-20241375 SEK 
Helsinki → Aten11-01 till 21-01-20241455 SEK 
Helsinki → Thessaloniki17-01 till 23-01-20241546 SEK 
Helsinki → Thessaloniki24-01 till 28-01-20241603 SEK 
Helsinki → Aten01-02 till 08-02-20241534 SEK 
Helsinki → Aten08-02 till 12-02-20241603 SEK 
Helsinki → Aten23-02 till 28-02-20241466 SEK 
Helsinki → Aten05-03 till 13-03-20241455 SEK 
Helsinki → Aten07-04 till 14-04-20241637 SEK 


När ska man köpa flygbiljetter för att åka till Grekland (från Helsinki)?

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Aten

Priset på biljetter till Aten varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Aten på en torsdag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Aten.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Aten i Grekland 1 till 2 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 2591 SEK , vilket innebär 239 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 0 till 1 månad i förväg eller så betalar du ett högt pris (466 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Aten och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Rhodos

Priset på biljetter till Rhodos varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Rhodos på en fredag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Rhodos.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Rhodos i Grekland 1 till 2 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 3125 SEK , vilket innebär 489 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 11 till 12 månader i förväg eller så betalar du ett högt pris (1057 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Rhodos och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Heraklion

Priset på biljetter till Heraklion varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Heraklion på en måndag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Heraklion.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Heraklion i Grekland 1 till 2 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 3330 SEK , vilket innebär 387 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 10 till 11 månader i förväg eller så betalar du ett högt pris (978 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Heraklion och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Mykonos

Priset på biljetter till Mykonos varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Mykonos på en lördag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Mykonos.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Mykonos i Grekland 2 till 3 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 3125 SEK , vilket innebär 614 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 10 till 11 månader i förväg eller så betalar du ett högt pris (444 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Mykonos och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Chania

Priset på biljetter till Chania varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Chania på en fredag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Chania.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Chania i Grekland 1 till 2 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 3148 SEK , vilket innebär 364 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 11 till 12 månader i förväg eller så betalar du ett högt pris (1114 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Chania och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Korfu

Priset på biljetter till Korfu varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Korfu på en fredag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Korfu.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Korfu i Grekland 1 till 2 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 2943 SEK , vilket innebär 444 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 11 till 12 månader i förväg eller så betalar du ett högt pris (1080 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Korfu och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Kos

Priset på biljetter till Kos varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Kos på en söndag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Kos.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Kos i Grekland 1 till 2 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 3500 SEK , vilket innebär 387 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 10 till 11 månader i förväg eller så betalar du ett högt pris (2375 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Kos och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Santorini

Priset på biljetter till Santorini varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Santorini på en torsdag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Santorini.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Santorini i Grekland 2 till 3 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 3182 SEK , vilket innebär 353 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 11 till 12 månader i förväg eller så betalar du ett högt pris (728 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Santorini och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Thessaloniki

Priset på biljetter till Thessaloniki varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Thessaloniki på en tisdag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Thessaloniki.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Thessaloniki i Grekland 2 till 3 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 2444 SEK , vilket innebär 171 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 10 till 11 månader i förväg eller så betalar du ett högt pris (750 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Thessaloniki och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Samos

Priset på biljetter till Samos varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Samos på en fredag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Samos.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Samos i Grekland 3 till 4 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 4500 SEK , vilket innebär 250 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 0 till 1 månad i förväg eller så betalar du ett högt pris (785 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Samos och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Kalamata

Priset på biljetter till Kalamata varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Kalamata på en torsdag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Kalamata.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Kalamata i Grekland 1 till 2 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 3671 SEK , vilket innebär 773 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 5 till 6 månader i förväg eller så betalar du ett högt pris (1160 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Kalamata och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Paros

Priset på biljetter till Paros varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Paros på en fredag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Paros.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Paros i Grekland 1 till 2 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 5318 SEK , vilket innebär -45.5 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 4 till 5 månader i förväg eller så betalar du ett högt pris (625 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Paros och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Zante

Priset på biljetter till Zante varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Zante på en onsdag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Zante.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Zante i Grekland 1 till 2 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 3557 SEK , vilket innebär 682 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 10 till 11 månader i förväg eller så betalar du ett högt pris (1637 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Zante och andra statistik

Den bästa tiden att köpa ditt flygbiljett från Helsinki till Skiathos

Priset på biljetter till Skiathos varierar beroende på hur långt i förväg du bokar. Diagrammet nedan visar det genomsnittliga priset på biljetter baserat på antalet månader före avresa. En annan viktig faktor är bokningsdagen. Enligt våra beräkningar bör du köpa din biljett från Helsinki till Skiathos på en lördag för att få billigare priser. För mer information, besök sidan när du ska köpa flygbiljetter till Skiathos.

Dataanalys:

Köp din flygbiljett för att åka till Skiathos i Grekland 1 till 2 månader före avresa för att få det bästa priset (det genomsnittliga priset i detta interval är 4637 SEK , vilket innebär 478 SEK besparing jämfört med det totala genomsnittspriset). Köp dock inte din biljett 5 till 6 månader i förväg eller så betalar du ett högt pris (1023 SEK mer än det genomsnittliga priset).

När man ska köpa sin flygbiljett Helsinki-Skiathos och andra statistikÄndra valuta