Stockholm-Djibouti: vad är det RÄTTA priset för en tur- och returflygning i september?

När du reser i september är det genomsnittliga priset för att åka till Djibouti från Stockholm flygplats 9466 SEK (tur och retur).

Analysen av alla priser visar att den vanligaste priset denna månad är mellan 8412 till 8973 SEK och att det generellt sett är mer ekonomiskt att åka i september på en onsdag och återvända på en söndag på en flygning med en eller flera mellanlandningar.

I september är priset på flygbiljetter till Djibouti från Stockholm flygplats statistiskt sett en av de lägsta under året. Det finns dock månader då det är ännu billigare: se statistiken för rutten Stockholm->Djibouti.

Hur beräknas dessa data?

Vi har studerat ett urval av 121 flygbiljettpriser för septemberflygningar under tidigare år för Stockholm-Djibouti city-flygningar (tur och retur) och kan därmed fastställa exakta och trovärdiga prisvariationstrender baserat på olika parametrar.

Vilken dag i veckan att åka i september?

Dataanalys:

Statistiskt sett är flyg från Stockholm till Djibouti (Djibouti city) i september som avgår på en onsdag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en onsdag som avresedatum kan du spara i genomsnitt 1267 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa på en tisdag och du kan behöva betala 2075 SEK extra.

Vilken dag i veckan att komma tillbaka i september?

Dataanalys:

Statistiskt sett är returflyg från Djibouti (Djibouti city) till Stockholm i september som avgår på en söndag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en söndag som returdatum sparar du i genomsnitt 953 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa från Djibouti (Djibouti city) på en torsdag, med en kostnad på 1111 SEK.När ska man boka sin flygning Stockholm - Djibouti (Djibouti city) för en avresa i september 2024 för att få det billigaste priset?

Statistiskt sett kommer du att göra de största besparingarna genom att köpa ditt flygbiljett mellan 0 till 1 månad i förväg. Du kan dock riskera att betala ett högt pris om du bokar mellan 0 till 1 månad i förväg.

Priset på flygbiljetter kan också variera beroende på vilken dag i veckan du bokar det. Enligt vår statistik bör du boka din Stockholm-Djibouti-flygning i september på en tisdag för att få bästa pris.

Hur långt i förväg bör jag köpa mitt flyg för september?

Dataanalys:

För att få det billigaste flygbiljetten från Stockholm till Djibouti i september rekommenderas det att köpa den 0 till 1 månad före avresa (det kostar då i genomsnitt 9904 SEK, vilket är en besparing på -438 SEK jämfört med det totala genomsnittspriset). Å andra sidan, om du köper din biljett 0 till 1 månad i förväg, betalar du fullpris (438 SEK mer än genomsnittspriset).

Vilken veckodag ska jag boka en flygning i september?

Dataanalys:

Statistiskt sett är tisdag den dag då flygbiljetter till Stockholm->Djibouti i september är billigast. Så genom att köpa din flygbiljett på en tisdag sparar du 538 SEK. Å andra sidan kan du genom att köpa den på en måndag riskera att betala 1705 SEK mer.Ändra valuta