Stockholm-Djibouti: vad är det RÄTTA priset för en tur- och returflygning i januari?

När du reser i januari är det genomsnittliga priset för att åka till Djibouti från Stockholm flygplats 8771 SEK (tur och retur).

Analysen av alla priser visar att den vanligaste priset denna månad är mellan 7291 till 7851 SEK och att det generellt sett är mer ekonomiskt att åka i januari på en fredag och återvända på en söndag på en flygning med en eller flera mellanlandningar.

I januari är priset på flygbiljetter till Djibouti från Stockholm flygplats statistiskt sett en av de lägsta under året. Det finns dock månader då det är ännu billigare: se statistiken för rutten Stockholm->Djibouti.

Hur beräknas dessa data?

Vi har studerat ett urval av 244 flygbiljettpriser för januariflygningar under tidigare år för Stockholm-Djibouti city-flygningar (tur och retur) och kan därmed fastställa exakta och trovärdiga prisvariationstrender baserat på olika parametrar.

Billigaste flygbolagen i januari för sträckan Stockholm-Djibouti (Djibouti city)

I januari erbjuder följande flygbolag flyg för sträckan Stockholm-Djibouti (Djibouti city): Turkish Airlines och Ethiopian Airlines.

Dataanalys:

Av de 244 analyserade flygningarna under tidigare år för flygningar i januari var Turkish Airlines det flygbolag som erbjöd det bästa priset flest gånger (40% av tiden) i sökresultaten för flygbiljetter på sträckan Stockholm->Djibouti.

Vilken dag i veckan att åka i januari?

Dataanalys:

Statistiskt sett är flyg från Stockholm till Djibouti (Djibouti city) i januari som avgår på en fredag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en fredag som avresedatum kan du spara i genomsnitt 1020 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa på en torsdag och du kan behöva betala 1122 SEK extra.

Vilken dag i veckan att komma tillbaka i januari?

Dataanalys:

Statistiskt sett är returflyg från Djibouti (Djibouti city) till Stockholm i januari som avgår på en söndag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en söndag som returdatum sparar du i genomsnitt 1334 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa från Djibouti (Djibouti city) på en onsdag, med en kostnad på 1257 SEK.När ska man boka sin flygning Stockholm - Djibouti (Djibouti city) för en avresa i januari 2025 för att få det billigaste priset?

Statistiskt sett kommer du att göra de största besparingarna genom att köpa ditt flygbiljett mellan 2 till 3 månader i förväg. Du kan dock riskera att betala ett högt pris om du bokar mellan 0 till 1 månad i förväg.

Priset på flygbiljetter kan också variera beroende på vilken dag i veckan du bokar det. Enligt vår statistik bör du boka din Stockholm-Djibouti-flygning i januari på en söndag för att få bästa pris.

Hur långt i förväg bör jag köpa mitt flyg för januari?

Dataanalys:

För att få det billigaste flygbiljetten från Stockholm till Djibouti i januari rekommenderas det att köpa den 2 till 3 månader före avresa (det kostar då i genomsnitt 7122 SEK, vilket är en besparing på 1649 SEK jämfört med det totala genomsnittspriset). Å andra sidan, om du köper din biljett 0 till 1 månad i förväg, betalar du fullpris (494 SEK mer än genomsnittspriset).

Vilken veckodag ska jag boka en flygning i januari?

Dataanalys:

Statistiskt sett är söndag den dag då flygbiljetter till Stockholm->Djibouti i januari är billigast. Så genom att köpa din flygbiljett på en söndag sparar du 695 SEK. Å andra sidan kan du genom att köpa den på en tisdag riskera att betala 954 SEK mer.Ändra valuta