Är Stockholm flygplats den billigaste för att åka till Azerbajdzjan i januari?

Dataanalys:

Av de analyserade 3221 flygningarna verkar det som att att flyga i januari från Stockholm flygplats till Azerbajdzjan varken är det dyraste eller det billigaste alternativet (den billigaste avgångsflygplatsen är Köpenhamn med ett genomsnittligt flygpris på 4330 SEK, vilket är 235 SEK mindre i genomsnitt, och den dyraste avgångsflygplatsen är Helsinki med ett genomsnittligt flygpris på 4857 SEK).


Stockholm-Azerbajdzjan: vad är det RÄTTA priset för en tur- och returflygning i januari?

När du reser i januari är det genomsnittliga priset för att åka till Azerbajdzjan från Stockholm flygplats 4565 SEK (tur och retur).

Analysen av alla priser visar att den vanligaste priset denna månad är mellan 3926 till 4487 SEK och att det generellt sett är mer ekonomiskt att åka i januari på en söndag och återvända på en måndag på en flygning med en eller flera mellanlandningar.

I januari är priset på flygbiljetter till Azerbajdzjan från Stockholm flygplats statistiskt sett en av de lägsta under året. Det finns dock månader då det är ännu billigare: se statistiken för rutten Stockholm->Azerbajdzjan.

Hur beräknas dessa data?

Vi har studerat ett urval av 1193 flygbiljettpriser för januariflygningar under tidigare år för Stockholm-Baku-flygningar (tur och retur) och kan därmed fastställa exakta och trovärdiga prisvariationstrender baserat på olika parametrar.

Prisfördelning för sträckan Stockholm-Azerbajdzjan (Baku) i januari

Dataanalys:

Priserna för flyg från Stockholm till Azerbajdzjan (Baku) i januari varierar från 1683 till 8412 SEK. 2% av biljetterna köptes till minimipriset (från 1683 till 2244 SEK), 3% till maximipriset (från 7851 till 8412 SEK). Majoriteten av flygbiljetterna köptes i intervallet 3926 till 4487 SEK (18% av biljetterna).

Billigaste flygbolagen i januari för sträckan Stockholm-Azerbajdzjan (Baku)

I januari erbjuder följande flygbolag flyg för sträckan Stockholm-Azerbajdzjan (Baku): Pegasus Airlines, Ryanair, Turkish Airlines, Wizz Air, LOT, Lufthansa och Ukraine International.

Dataanalys:

Av de 1193 analyserade flygningarna under tidigare år för flygningar i januari var Pegasus Airlines det flygbolag som erbjöd det bästa priset flest gånger (16% av tiden) i sökresultaten för flygbiljetter på sträckan Stockholm->Azerbajdzjan.

Vilken dag i veckan att åka i januari?

Dataanalys:

Statistiskt sett är flyg från Stockholm till Azerbajdzjan (Baku) i januari som avgår på en söndag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en söndag som avresedatum kan du spara i genomsnitt 415 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa på en lördag och du kan behöva betala 483 SEK extra.

Vilken dag i veckan att komma tillbaka i januari?

Dataanalys:

Statistiskt sett är returflyg från Azerbajdzjan (Baku) till Stockholm i januari som avgår på en måndag billigare än på andra veckodagar. Genom att välja en måndag som returdatum sparar du i genomsnitt 347 SEK. Å andra sidan kan det vara dyrare att resa från Azerbajdzjan (Baku) på en söndag, med en kostnad på 359 SEK.När ska man boka sin flygning Stockholm - Azerbajdzjan (Baku) för en avresa i januari 2025 för att få det billigaste priset?

Statistiskt sett kommer du att göra de största besparingarna genom att köpa ditt flygbiljett mellan 4 till 5 månader i förväg. Du kan dock riskera att betala ett högt pris om du bokar mellan 5 till 6 månader i förväg.

Priset på flygbiljetter kan också variera beroende på vilken dag i veckan du bokar det. Enligt vår statistik bör du boka din Stockholm-Azerbajdzjan-flygning i januari på en lördag för att få bästa pris.

Hur långt i förväg bör jag köpa mitt flyg för januari?

Dataanalys:

För att få det billigaste flygbiljetten från Stockholm till Azerbajdzjan i januari rekommenderas det att köpa den 4 till 5 månader före avresa (det kostar då i genomsnitt 3791 SEK, vilket är en besparing på 774 SEK jämfört med det totala genomsnittspriset). Å andra sidan, om du köper din biljett 5 till 6 månader i förväg, betalar du fullpris (3466 SEK mer än genomsnittspriset).

Vilken veckodag ska jag boka en flygning i januari?

Dataanalys:

Statistiskt sett är lördag den dag då flygbiljetter till Stockholm->Azerbajdzjan i januari är billigast. Så genom att köpa din flygbiljett på en lördag sparar du 190 SEK. Å andra sidan kan du genom att köpa den på en måndag riskera att betala 258 SEK mer.Ändra valuta